Menu weselne II

MENU WESELNE 260ZŁ/OS

Powitanie pary młodej chlebem i solą

Zupa:

  • Rosół z makaronem

  • lub inna

Danie główne (3 sztuki mięsa na osobę):

  • Zrazy wołowe po staropolsku
  • Zrazy z karkówki
  • Kaczka pieczona z jabłkami w winie
  • Kotlet Marshall (pieczarki ,papryka ,cebula)
  • Kotlet Szwajcar (szynka ,ser)
  • Karkówka po kaszubsku w sosie własnym
  • Kotlet de volaille
  • Roladki drobiowe
  • Roladki wieprzowe
  • Kotlet schabowy/pierś z kurczaka
  • Udko faszerowane
  • Ferkase
  • Kieszonki drobiowe ze szpinakiem w cieście naleśnikowym

Dodatki:

  • Bukiet surówek

  • Warzywa na parze

  • Groszek z marchewką

  • Ziemniaki gotowane

  • Ziemniaki zapiekane z ziołami

  • Frytki

Zimne zakąski (8 do wyboru podane po deserze):

  • Pstrąg / Łosoś w galarecie
  • Schab ze śliwką w galarecie
  • Rolada z kurczaka w galarecie
  • Karkówka w galarecie
  • Łosoś wędzony na placuszkach
  • Półmisek z tymbalikami w towarzystwie wędlin/sera
  • Półmisek śledzi w oleju
  • Rolmopsy
  • Ryba po grecku
  • Ryba po chińsku
  • Półmisek mięs pieczonych
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka gyros
  • Sałatka grecka
  • Sałatka ryżowa
  • Sałatka cezar
  • Sałatka ryżowa na słodko

Danie na ciepło (3 do wyboru):

  • Bigos
  • Bogracz
  • Żurek
  • Szaszłyk
  • Karkówka Viking
  • Klopsiki z pieczarkami
  • Udka pieczone
  • Golonka po pomorsku

  • Barszcz + pasztecik

Powyżej 50 osób szynka w płomieniach gratis

Napoje:

  • Kawa i herbata bez ograniczeń

  • Alkohol i napoje w zakresie własnym-bez dodatkowych opłat

Dodatkowo (nie wliczone w cenę menu):

  • Stół wiejski

  • Szynka pieczona w płomieniach

  • Dzik pieczony

Dodatkowe informacje:

  • Poprawiny w cenie 80zł/os ( Zupa + Danie główne ) oraz pozostałości z wesela
  • Pokój dla Nowożeńców gratis
  • Cena obejmuje wynajem sali, obsługę kelnerską, wystrój stołu

    Pojemnki do pakowania w cenie 1zł/szt.