Menu okolicznościowe II

190ZŁ / OSOBĘ

ZUPA:

  • ROSÓŁ Z MAKARONEM / INNA DO WYBORU

DANIE GŁÓWNE (4SZT MIĘSA NA OSOBĘ):

  • KOTLET PO SZWAJCARSKU

  • KARKÓWKA W SOSIE WŁASNYM

  • ROLADKI WIEPRZOWE W SOSIE WŁASNYM

  • ŻEBERKA W SOSIE

  • KOTLET Z PIERSI W CIEŚCIE NALEŚNIKOWYM

  • KOTLET SCHABOWY / PIERŚ Z KURCZAKA

  • DEVOLAILLE

  • KIESZONKI ZE SZPINAKIEM I FETĄ

  • KIESZONKI Z PIECZARKAMI I SEREM

  • KARKÓWKA VIKING

  • ZRAZY

  • NUGGETSY

DODATKI (WYBORU):

  • ZIEMNIAKI GOTOWANE

  • FRYTKI

  • ZIEMNIAKI OPIEKANE W ZIOŁACH

  • BUKIET SURÓWEK

  • WARZYWA NA PARZE

ZIMNE ZAKĄSKI (5 DO WYBORU):

  • SCHAB ZE ŚLIWKĄ W GALARECIE

  • ROLADA Z KURCZAKA W GALARECIE

  • PÓŁMISEK TYMBALIKÓW W TOWARZYSTWIE WĘDLIN/SERA

  • SAŁATKA JARZYNOWA / GYROS / GRECKA/ RYŻOWA NA SŁODKO

  • RYBA PO CHIŃSKU

  • ŚLEDŹ W OLEJU

  • RYBA W GALARECIE

  • ŁOSOŚ WĘDZONY NA PLACUSZKACH

  • ROLMOPSY

DANIE NA CIEPŁO:

  • BARSZCZ

NAPOJE:

  • KAWA, HERBATA, WODA

Pojemnki do pakowania w cenie 2zł/szt.